Zatürre Hastalığına Doğal Çözüm

zatürreye çözüm

   Kış hastalığı olarak bilinen zatürre, kronik rahatsızlığı olanlarda daha ağır seyreden ve zaman zaman ölümle sonuçlanabilen ateşli bir hastalıktır.

Zatürre nasıl ortaya çıkar 

Akciğer lobunun iltihaplanması şeklinde ortaya çıkan, eşlik eden başka bir hastalığı olmayan hastalarda, günlük yaşamı sırasında görülebilen, kronik bir rahatsızlık sahibi olan kişilerde daha ağır bir şekilde seyreden ve zaman zaman ölümle sonuçlanabilen ateşli bir hastalıktır. Bu hastalıkta akciğerlerde bulunan hava kesecikleri iltihaplı bir sıvıyla dolduğundan akciğerlerin görevi olan oksijen alışveriş işlevi bozulur ve bu nedenle kanda oksijen düzeyi azalır. İltihaplanmaya virüs, bakteri veya mantar gibi mikroorganizmalar neden olur.

Zatürre için bitkisel kür

1. Tarif: Kaynayan bir bardak suyun içerisine bir tatlı kaşığı yaban kekiği atıp, beş dakika demlemeye bırakınız. Demini aldıktan sonra süzünüz ve ılımaya bırakınız. Sabah kahvaltısından 2 saat sonra içiniz. Taze hazırlanmalıdır.

2. Tarif: Kaynayan bir bardak kadar suya bir tatlı kaşığı karabaş bitkisi atılıp kısık ateşte yedi dakika bekletiniz. Yedi dakikadan sonra süzün, bir gün arayla akşam yemeklerinden 2 saat sonra bir bardak içiniz. İçtikten sonra yarım saat su harici başka bir şey tüketmeyiniz. ilk 10 tamamlandıktan sonra bir hafta ara veriniz ve ikinci on u aynı şekilde devam ediniz.