Bademcik İltihabı Doğal Çözüm

bademcik

   Bademciklerin virüs veya bakterilerle enfekte olması sonucu boyutunun artması bademcik şişmesi olarak hissedilir. Boğaz ağrısı, ateş, yutma güçlüğü, halsizlik, ağızda kötü koku, boyun bezelerinde şişme, gibi şikayetlerde eklenebilir.
   
   Boğaz iltihabı genellikle çocukluk yıllarımızda yaşadığımız en sık hastalıklardan biri! Streptococcus pyogenes bakterilerinin neden olduğu bu berbat hastalık ile uğraşmak son derece zor olabilir ve gerçekten ilgilenilmediği taktirde ciddi komplikasyonlarla sonuçlanıyor.

   C vitamin güçlü bir antibakteriyel etki gösterir; bu nedenle günlük dozu artırmayı düşünün. Kendinize limon suyu ve bal kullanarak bir fincan çay hazırlayın.
   Sabah kalkınca sık sık adaçayı ile gargara yapmak bademcik iltihaplarına çok iyi gelir. Ayrıca kıyılmış sıcak soğan boğaza sarılabilir. En büyük doğal ilaçlardan biride elma sirkesidir. ' su bardağı ılık suya 3 yemek kaşığı sirke ekleyip en kısa sürede tüketilmeli. Boğazın rahatladığını göreceksiniz.
   Bir fincan zeytinyağına bir tatlı kaşığı toz biber ekleyin. Boğazını yatıştırmak için bunu kullanın. Kasları rahatlatmak ve enfeksiyonu tedavi etmek için baharat yağını boynunuza uygulayın.
   Herhangi bir antibiyotiğin lafı bile geçmedi. Her zaman ilk adım olarak her şeyin doğalını uygulayın ve sorununuzun cevabını evde bulmaya çalışın. Unutmayın, herkes kendisinin doktoru olmalıdır.